Ture off-road

Vizitati cele mai frumoase locuri din Transilvania cu vehicule profesionale de teren sau chiar cu vehiculul propriu.
Ghidurile noastre turistice experimentate va ofera experiente de neuitat. 

 

Ture

Cu vehicule off-road sofisticate si bine echipate, cu ghiduri experimentate, puteți descoperi cele mai inalte varfuri ale muntelor Harghita și Gyimes.Tururile aventuroase sunt încununate cu arome locale tradiționale și băuturi îndumătoare. Gratarul pe munte va ofera energii noi pentru a continua turul: pentru a descoperi izvoarele ascunse sau pentru observarea ursului in habitatul natural.

Vizitati cele mai frumoase locuri din Transilvania cu vehicule profesionale de teren sau chiar cu vehiculul propriu. Ghidurile noastre turistice experimentate va ofera experiente de neuitat.


Clipul urmator prezinta detalii despre ture:
Turele noastre sunt personalizate, adaptate nevoilor si ideilor oaspetilor nostri. Fie că este vorba despre o aventură, o tura mai extrema sau un program de familie care este bogat in locuri atractive suntem convinsi ca toate familia va intoarce acasa cu un zambet larg si o experienta bogata. Cu pachete noastre all inclusive, garantam ca oaspetii nostri au un singur lucru de facut: sa se distreze si sa se relaxeze. Cu noi veti experienta ospitalitatea adevarata secuiana.

Numarul persoanelor

Tura se poate rezerva pentru minim trei persoane, dar stam la dispozitie si pentru grupuri mai mari pentru o experienta uimita care poate dura o zi sau chiar o saptamana.

Copiii si parintii vor gasi fiecare modul corespunzator de relaxare si aventura.

 

Pachete de servicii, preturi

Pachetele noastre de servicii sunt adaptate nevoilor oaspeților noștri. Fie că este vorba despre un program de o zi sau de o tura mai lungă pentru un grup mai mare, stam la dispozitia dvs. cu flexibilitate maxima. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

  Contact

 

 

 

Economiseste 15% din pretul urmatoarei ture
Cu noi veti vizita locuri exceptionale!
Veti fi uimit de padurile dense din Transilvania, locurile minunate ale satelor izolate
Contact
Veti fi uimit de padurile dense din Transilvania,
si de locurile minunate ale satelor izolate