Szálláshely Hargitafürdő örökzöld szívében!

Hargitafürdő 1350 tengerszint feletti magasságban fekszik. Nevét nagyszámú borvízforrásainak és büdösgödreinek (mofetta) köszönheti.

 

A János Panzió örökzöld fenyvesek között, Hargitafürdő szívében, a központtól 250 m-re található, az Ozone Hotel felé vezető úton. A panzió 3 margarétás besorolású, korszerűsített épülete összesen ötven fő befogadására alkalmas. A János Panzió tökéletes helyszínt biztosít a pihenni, kikapcsolódni, sportolni vágyó turisták számára, de kisebb rendezvények – konferenciák, találkozók, ünnepségek, táborok – esetén is ideális választás lehet. A személyzet gondosan figyel arra, hogy vendégszeretetben, kiemelt figyelemben és törődésben részesüljön.

János Panzió
Nyaralás Erdély szívében, a Hargitán


  További fotók


Tulajdonságok

Kérjük, kisállatait ne hozza magával!
** Amennyiben nem zártkörű rendezvényről van szó, megkérjük, 23 óra után és 8 óra előtt legyenek tisztelettel a többi szállóvendég pihenésére

A panzió étkezője 50 fő befogadására alkalmas. Csoportok esetén előzetes egyeztetéssel az étkezést cateringes céggel oldjuk meg, akár teljes panziós ellátásban. 

Ha egyedül vagy csak néhány ember társaságában érkezik hozzánk, ingyenesen használhatja a panzió teljesen felszerelt konyháját vagy ellátogathat a közeli éttermek bármelyikébe. Az udvaron hús-sütési, grillezési lehetőség is van.
 Hargitafürdő koordinátái: 46°22’45.5″N 25°37’55.6″E

  Kapcsolat

 

 

Székelyföldi élménykirándulás
Elviszünk oda, ahol még álmodban sem jártál.
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások, az eldugott kis települések megannyi szépsége rabul fog ejteni.
Kapcsolat
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások,
az eldugott kis települések megannyi szépsége
rabul fog ejteni.