Terepjárós túrák

Járd végig velünk Erdély legszebb vidékeit speciálisan felkészített autóinkkal, vagy akár saját terepjáróddal! Tapasztalt túravezetőink mindkét esetben garantálják a felejthetetlen élményeket és a lenyűgöző látványokat. 

 

Túráink

Jól felszerelt, profin felkészített terepjáróinkkal és tapasztalt idegenvezetőink által bejárhatod a Hargita és a Gyimesek rejtett, feltérképezetlen fenyveseit és legmagasabb csúcsait. A kalandos túrákat hagyományos, helyi ízekkel és szíverősítő italokkal koronázzuk meg. A bográcsozás vagy a grillezés a hegyen új energiákat ad a túra folytatásához: a rejtőzködő kis hegyi források felfedezéséhez vagy az (éjszakai) medvelesek nyújtotta látványok izgalmához.

Járd végig velünk legszebb erdélyi túráinkat profi terepjáróinkkal, vagy akár saját terepjáróddal! Tapasztalt túravezetőink mindkét esetben garantálják a felejthetetlen élményeket és a lenyügőző látványokat.

Az alábbi videóban megtekintheted rövid összeállításunkat terepjárós túráinkról:
Túráink teljesen testreszabottak, vendégeink igényei és elképzelései szerint vannak kialakítva. Legyen szó kalandosabb, extrémebb túráról vagy inkább látványokban gazdag, családi programról, biztosak vagyunk benne, hogy a csapat minden tagja széles mosollyal és élményekkel gazdagon fog hazatérni. All inclusive csomagjainkkal akár azt is garantáljuk, hogy vendégeinknek csak a kikapcsolódásra és a pihenésre kelljen figyelniük. Nálunk megtapasztalhatod, hogy milyen az igazi, székely vendégszeretet.

Csapatlétszám

Minimum 3 főtől indulva, akár nagyobb csapatok számára is állunk rendelkezésre egy tökéletes 1 napos vagy akár 1 hetes program megszervezésében.

Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való szórakozást.

 

Csomagjaink

Szolgáltatás csomagjaink összeállítása teljes mértékben vendégeink igényei alapján történik. Legyen szó egyszerűbb 1 napos programról, vagy hosszabb all inclusive, sok járműves, nagy csapatos programról, állunk rendelkezésedre a legnagyobb rugalmassággal. Részletek egyeztetése érdekében kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot. 

  Kapcsolat

 

 

Székelyföldi élménykirándulás
Elviszünk oda, ahol még álmodban sem jártál.
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások, az eldugott kis települések megannyi szépsége rabul fog ejteni.
Kapcsolat
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások,
az eldugott kis települések megannyi szépsége
rabul fog ejteni.