Túraszervezés

 

Gyönyörű helyekre és kikapcsolódásra vágysz? Megteheted ezt Erdély szívében! Ajánlatunk családoknak ideális, de megfelelő lehetőség teambuilding számára vagy kisebb csoportoknak is. (min.5 fő - max.15 fő)

Napi programok szervezése (időjárástól is fűggően), melyek közül megemlítjük:

1. Terepezés sofőrrel 
Fedezzük fel a Hargita hegységeit – terepjárós túra (a terepjárókat a szállás biztosítja)
Környékünkön nagyon sok a látnivaló (történelmi csaták színhelye, havasok, tavak stb...), ezért az útvonal közös egyeztetés alapján történik mindig.
A tereptúrába beletartozik a vendégek ebédje is, amely hagyományos székely ízek és ételek széles választékát foglalja magába. Ebédre tehát bográcsolunk, grillezünk.
Ajándék idegenvezetés, helyismertetés, helyi ételek és ízek felfedezése, garantáltan olyan helyeken, amit másképp nem láthat a vendég!


2. Buggy-s kirándulás


3. Sütés-főzés


4. Spa


5. Csíki sörgyár meglátogatása
 
Az Igazi “Tiltott” Csíki sörgyár látogatása Csíkszentsimonban
A Csíki Sör Manufaktúra telephelyén a látogatás nem csak a szemet kápráztatja el – bepillantást engedve a sörgyártás titkaiba –, hanem sörkóstolásban is részünk lehet. Ahhoz, hogy a sör jól essen, meg kell vetni neki az ágyat. Ezért étkezési lehetőség is van. Hagyományos sörhöz hagyományos székely ételek. Fedezd fel az igazi Csíki sör gyártását előben, a sörfőzés bemutatása A-tól Z-ig, elvisszünk sörkostolásra, sörözésre, ahol ízletes cipóban sült csülköt fogyaszthatsz ebédre. Rendelhető cigány zenész és hogy a látogatásod ne múló emlék maradjon, ezért lehetőséged van az ajándékboltunkban Csíki Sörrel kapcsolatos emléktárgyakat vásárolni.


6. Városnézés


7. Hószán


8. Reptéri transzfer 
(extra költség)

*a reggeli mindig benne van az ajánlatban, a vacsora közös megegyezés alapján (éttermek ajánlása vagy pedig hagyományos ételek készítése közösen a szállás konyháján, vad ételek készítése, különböző éttermek látogatása extra költségekkel járó program.
Túrák szervezésekor az esetleges belépési díjakat külön kell fizetni. A csomagárak tartalmazzák a szállást reggelivel, napi programokat és ebédet.

 

 

Spórolj 15%-ot a következő utazásból
Elviszünk oda, ahol még álmodban sem jártál.
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások, az eldugott kis települések megannyi szépsége rabul fog ejteni.
Kapcsolat
Erdély sűrű fenyvesei, a csodálatos kilátások,
az eldugott kis települések megannyi szépsége
rabul fog ejteni.